Crypto en Bewind door Raoul Esseboom en Gert-Jan Mulder

Soms moet je het ijzer smeden als het heet is! Al langere tijd staat op het verlanglijstje van Schuldhulp Academie een training rond het thema ‘Crypto en Bewind’. We hebben een zeer enthousiasmerende en energieke trainer/spreker gevonden die de deelnemers in begrijpelijke taal meeneemt in de wereld van bitcoin, blockchains en cryptocurrencies: Raoul Esseboom. En daarom willen we op dinsdag 13 juni 2023 van 13.00 tot 17.00 uur van start met deze nieuwe training. We weten het, het is kort dag… En toch brengen we deze training graag onder je aandacht omdat het meer dan de moeite waard is!

Raoul is oprichter van Cryptotakkies, een organisatie die ontwikkelingen van het digitale geld bespreekt op een toegankelijke en begrijpelijke manier. Volgens Raoul is de technologie al moeilijk genoeg en is een begrijpelijke uitleg meer dan welkom. Raoul werkt graag met jongeren en wordt dan ook veel door onderwijsinstellingen gevraagd om ‘het verhaal van crypto’ te komen vertellen.

De vragen waar we (onder andere) antwoord op gaan krijgen tijdens de workshop:

  • Wat is crypto nou eigenlijk en hoe werkt het?
  • Is crypto een belegging?
  • Wat is überhaupt een crypto portemonnee?

In het tweede deel van de training zal Raoul samen met Gert-Jan Mulder (een van onze vaste trainers) de vertaling maken naar het bewindvoerdersvak. Zo staan ze stil bij vragen als:

  • Hoe kunnen bewindvoerders in de praktijk omgaan met crypto?
  • Hoe verantwoord je crypto als bewindvoerder?

Omdat we deze last minute training graag een mooi publiek gunnen, bieden we de training voor een bescheiden tarief aan. Voor € 195,00 ex Btw per deelnemer kun je deze training bijwonen. Voor de diverse brancheverenigingen is een accreditatie in aanvraag.

.

De scholingsdag duurt van 13:00 tot 17:00 uur

Waardering Bureau WSNP: 4
Waardering Branchevereniging Horus: 4
Waardering NBPB: 4

De kosten voor deze scholingsdag bedragen € 250,- (exclusief BTW) per persoon, u ontvangt het studiemateriaal tijdens de scholingsdag. Na afloop van de scholingsdag ontvangt u een certificaat van deelname.

Beschikbare datas voor deze scholingsdag

Schuldhulp Academie