Agenda

Onderstaand treft u onze agenda aan met de geplande scholingsdagen voor de aankomende periode. Deze scholingsdagen gaan in principe altijd door. Slechts bij te weinig aanmeldingen of ziekte van de docent kan een dag komen te vervallen en wordt een andere datum gepland. U krijgt hierover ruim voor de te vervallen datum bericht. Daarnaast wordt dit ook vermeld in de nieuwsbrief.

Door op de scholingsdag te klikken krijgt u meer informatie over aanvangstijd, duur, locatie en programma van deze dag en wordt u doorgeleid naar het aanmeldingsformulier.

Aankomende scholingsdagen

INCOMPANY TRAININGEN

Maatwerk is in onze optiek het bieden van de mogelijkheid om een scholingsdag aan te bieden op een ander moment of op een andere locatie, of beiden.

Heeft u een groep vanaf 10 personen die u graag binnen uw bedrijf deel wilt laten nemen aan één van onze scholingsdagen, dan zorgen wij ervoor dat de docent naar u toe komt.

Dit alles voor een uiterst scherpe prijs, want accommodatie- en cateringkosten hoeven wij in deze situatie niet mee te rekenen.

Heeft u geen locatie maar wilt u wel dat de scholing bij u in de buurt wordt verzorgd? Of staan onze data volledig haaks op uw planning en wilt u dus graag een voor u meer geschikte datum?

Ook dat kunnen wij voor u regelen.

Voor alle scholingsdagen (dus ook voor de dagen die speciaal en uitsluitend voor u worden georganiseerd) geldt dat daarbij uiteraard de erkende PE-punten ook worden toegekend. Dit wordt vastgelegd op een, aan het eind van een scholingsdag uit te reiken, ondertekend certificaat van (uw) deelname.

Mocht u meer willen weten over onze prijzen en mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Schuldhulp Academie