Dr. Marcel Marijnissen, MD, MBA. Verslavingsarts KNMG, MiAM

De heer Marijnissen is BIG-geregistreerd verslavingsarts KNMG en heeft voor meer dan 10 jaar verschillende managements- en bestuursfuncties in de zorg bekleed. Daarnaast is hij werkzaam geweest in verschillende functies in de forensische- en sociale psychiatrie. Thans is de heer Marijnissen werkzaam als verslavingsarts voor verschillende zorgaanbieders waaronder Triora verslavingszorg en Hervitas. Hier houdt hij zich als regiebehandelaar bezig met de integrale behandeling van verslaafde patiënten die veelal ook andere psychiatrische en/of lichamelijke ziekten hebben.

Naast deze werkzaamheden geeft de heer Marijnissen seminars, waaronder na- en bijscholing voor onder andere huisartsen, praktijkondersteuners en Arbodiensten. In deze seminars worden psychiatrische aandoeningen (waaronder verslavingen) bezien in relatie met sociaalmaatschappelijke vraagstukken die hiermee veelal gepaard gaan. De heer Marijnissen brengt de nieuwste wetenschappelijke inzichten samen met een doorleefde praktijkervaring.

De heer Marijnissen is een zeer betrokken arts die op een bevlogen wijze zijn grote kennis over zijn vakgebied overdraagt.

Scholingsaanbod van Marcel Marijnissen

Als bewindvoerder of schuldhulpverlener hebt u waarschijnlijk regelmatig te maken met cliënten met verslavings- en/of psychiatrische problematiek. Soms is het moeilijk om met deze cliënten om te gaan. Wat zijn de do’s en don’ts in het contact met deze cliënten? Kunt u afspraken met hen maken en hoe moet dat dan?

Lees verder

Beschikbare scholingsdagen voor Marcel Marijnissen

Schuldhulp Academie