drs. Nicole Staring

Na de studie bedrijfseconomie aan de Erasmus Universiteit te Rotterdam heeft mevrouw Staring een ruime ervaring opgedaan in het adviseren en begeleiden van MKB-ondernemers bij de bepaling en herziening van de strategie en bedrijfsvoering.

Ze is ook een gecertificeerd budgetcoach. Hierbij biedt zij ondersteuning bij het in kaart brengen, het op orde brengen en inzichtelijk maken en houden van de financiële positie op zowel zakelijk als privégebied.

Een groot deel van haar huidige werkzaamheden bestaat uit het voeren van gesprekken met ondernemers en het bestuderen van jaarcijfers met als doel een (bedrijfseconomische) analyse te maken van de onderneming en ondernemer om een beeld te krijgen van de bedrijfsmatige toekomstmogelijkheden (haalbaarheidsonderzoeken) en hen hierin te adviseren.

Daarnaast geeft zij cursussen aan personen die vanuit hun werk te maken hebben met ondernemers. De cursus is gericht op het leren lezen van de jaarrekening van een mkb-bedrijf met als doel het beter kunnen doorgronden van een bedrijf om op financieel gebied een volwaardige gesprekspartner te worden voor zowel de ondernemer in het mkb als voor financiers van mkb-ondernemingen.

Scholingsaanbod van Nicole Staring

Een cliënt die ook ondernemer is kan dat natuurlijk niet meer blijven. Maar is dat zo? Willen, durven en kunnen wij tot een ander inzicht komen? Of gaan wij daarom te gemakkelijk over één nacht ijs en denken wij te moeten kiezen voor de kortste en snelste weg richting bijstand, omdat wij niet zijn getraind in anders kunnen en durven denken.

Lees verder

Beschikbare scholingsdagen voor Nicole Staring

Docent aan het woord