Monique Fernhout

Monique Fernhout is trainer voor OnView. Met haar ruime werkervaring in de financiële wereld en opleiding tot budgetcoach heeft ze snel haar weg gevonden in de werkzaamheden in de branche. Sinds 2014 houdt ze zich bezig met het ontwikkelen en geven van trainingen aan gebruikers van de webapplicatie voor bewindvoerders, budgetbeheerder en schuldhulpverleners. Bij het geven van deze trainingen ziet ze het als uitdaging om iedere deelnemer bewust te maken van “de voordelen van een goed ingericht softwarepakket.”

Scholingsaanbod van Monique Fernhout

Als gevorderde gebruiker van OnView wilt u de puntjes op de i zetten en het optimale uit het gebruik van OnView halen. Het financieel beheer van uw dossiers heeft u in de vingers. Maar hoe kunt u nog beter de budgetten van uw cliënten aanpassen en bewaken? Is het ook mogelijk om uw processen te digitaliseren? En hoe behoudt u de kwaliteit van uw dossiers en hoe leert u digitaal met de Rechtbank communiceren?

Lees verder

Als gebruiker van OnView bent u al begonnen met dossiers toe te voegen. De financiële situatie krijgt vorm, maar hoe creëert u meer overzicht als het aantal dossiers toeneemt? Is het aangemaakte budgetplan wel het meest logische? En hoe bereid zich voor op betalen vanuit OnView?

Lees verder

Beschikbare scholingsdagen voor Monique Fernhout

Schuldhulp Academie