Anna Schotanus

Mevrouw Schotanus heeft een ruime praktijkervaring. Vanuit een achtergrond als algemeen maatschappelijk werker is zij jarenlang coördinator Schuldhulpverlening geweest. Hiernaast was zij trainer/docent bij training- en adviesbureau Asessor.
Vanaf 2012 is mevrouw Schotanus eigenaar van AStrainingen. Naast het docentschap heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan het Praktijkboek Budgetcoaching, coachen naar financieel gezond gedrag, van Jacomijn Kuiper.

Mevrouw Schotanus is een gepassioneerde vakvrouw die haar kennis op een enthousiaste, betrokken manier, èn met een voorkeur voor verfrissende werkvormen, overbrengt.

Scholingsaanbod van Anna Schotanus

Motivatie en weerstand; van het ene wilt u vooral meer en van het andere liever minder! Waar weerstand gesprekken en gedragsverandering ondermijnen, zorgt motivatie voor de juiste flow. Maar hoe zorg ik voor meer motivatie in gesprekken en minder weerstand?

Lees verder

Met deze basisvaardigheden leert u op een eenvoudige wijze hoe u een bijdrage kunt leveren aan het op orde brengen van het budget en de administratie van uw cliënt.

lees verder

Hoe kunt u op basis van signalen financiële problemen herkennen? En hoe kunt u het gesprek met een cliënt aangaan en diegene helpen om een stap te zetten naar passende hulpverlening?

lees verder

Beschikbare scholingsdagen voor Anna Schotanus