André Moerman

De heer Moerman, manager materiële dienstverlening bij het Inter-Lokaal, auteur van onder meer Paritas Passé en eigenaar van website schuldinfo.nl De heer Moerman is dé specialist van Nederland op het gebied van beslaglegging en brengt zijn kennis voortvarend over.

Scholingsaanbod van André Moerman

U wordt geacht ervoor te zorgen dat uw cliënten krijgen waar ze recht op hebben maar soms ziet u door de bomen het bos niet meer. Hoe controleert en berekent u bij uw cliënten de beslagvrije voet? Waar moet u rekening mee houden? Wat zijn de bijtellingen en aftrekposten?

Lees verder

Uw cliënt kan te maken krijgen met allerlei soorten schulden. Hoe moet u omgaan met belastingschulden? Wat mag de belastingdienst wel of niet verrekenen? Welke verplichtingen heeft u ten aanzien van uw cliënt als het gaat om schulden bij de zorgverzekering? Hoe kunt u voorkomen dat uw cliënten in gijzeling worden genomen?

Lees verder

In het werk van bewindvoerders en als schuldhulpverleners staan schulden centraal. Hoe zorg je er voor dat er voldoende overblijft om van te leven? Hoe zorg je er voor dat de schulden geregeld worden? Wat kun je doen als de overeenkomst gebrekkig tot stand is gekomen? Kun je er nog vanaf?

Lees verder

Volgt u André Moerman (schuldinfo) ook op social media om op de hoogte te blijven van de actualiteiten die er spelen binnen uw vakgebied? Weet u wat er weer allemaal veranderd is op het gebied van sociale zekerheid? Schulden bij de overheid? Welke nieuwe wetten zijn er weer bijgekomen die voor ons werkgebied relevant zijn? Houdt u alle laatste ontwikkelingen nog bij?

Lees verder

Beschikbare scholingsdagen voor André Moerman

Schuldhulp Academie