Anna Schotanus

Mevrouw Schotanus heeft een ruime praktijkervaring. Vanuit een achtergrond als algemeen maatschappelijk werker is zij jarenlang coördinator Schuldhulpverlening geweest. Hiernaast was zij trainer/docent bij training- en adviesbureau Asessor.
Vanaf 2012 is mevrouw Schotanus eigenaar van AStrainingen. Naast het docentschap heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan het Praktijkboek Budgetcoaching, coachen naar financieel gezond gedrag, van Jacomijn Kuiper.

Mevrouw Schotanus is een gepassioneerde vakvrouw die haar kennis op een enthousiaste, betrokken manier, èn met een voorkeur voor verfrissende werkvormen, overbrengt.

Scholingsaanbod van Anna Schotanus

Sinds enige tijd is het hebben van problematische schulden een wettelijke grond voor Beschermingsbewind. U krijgt voor deze groep cliënten zelfs een hogere vergoeding. De Rechtbank verwacht hier echter wel iets voor terug: u wordt geacht te werken aan de zelfredzaamheid van deze cliënten

Lees verder

Beschikbare scholingsdagen voor Anna Schotanus

Deze dag is incompany af te nemen. Indien u als individu toch interesse in deze dag heeft, laat het ons weten en wellicht plannen we centraal een dag in.

Docent aan het woord